Vi holder åbent hver dag fra kl. 10-16

Café Sans

Vi byder indenfor til kaffe & kage hver dag fra kl. 10-16

Herudover er der mulighed for at bestille frokost til min. 6 personer - kontakt os for yderligere information på tlf. 3038 1847

42

Stole i cafeen

Så kom og sæt dig 

FOREDRAG I KALENDEREN

Hver torsdag året ud kl. 18.30

24

KRONER FOR EN KOP KAFFE

Køb også chai latte, espresso og andre varme drikke

15

EVENTSMULIGHEDER

…eller faktisk flere, for vi tilpasser events til dig

87

KAN FORPLEJES

Så mange indbyder vores lokaler til

Caféen til daglig

Oplev ægte og ærligt håndværk, moderne og sunde økologiske retter, der er en fryd for øjet, ganen og maven. Vi lever efter princippet hellere heart made end home made.

Vi holder åbent hver dag, mandag til fredag, fra kl. 10 til 16
Frokost skal bestilles på forhånd - kontakt os for yderligere information på tlf. 3038 1847

Mad efter SENSE-principperne

Som den første café i Danmark tilbyder vi mad efter sense-principperne. Du har måske hørt om ’kuren’, der ikke er en kur, men fornuftige og lettilgængelige principper, der sikrer dig en sund livsstil. Med Sense får du en optimal mæthed og et stabilt blodsukker.
Se Sense mad principper her 

Mandag til fredag har du mulighed for at bestille frokost til min. 6 personer. Frokosten koster 78 kr. - ring og bestil bord på tlf. 30381847.


Inviter medarbejderne til teambuilding, kunderne til foredrag eller….

Caféen ligger i forlængelse af et åbent køkken og rummer således mange muligheder for kreativitet. Rummet er stort, og her er plads til at lade kreativiteten folde sig ud. Det åbner op for store idéer, og der er plads til forskellighed.

Book os til dit arrangement

Her er mulighed for at afholde events, for eksempel teamcooking, teambuilding, koncerter, foredrag mv. Udover normal cafe-opstilling kan vi sørge for at flytte møblerne til side og arrangere biografopstilling til optræden og konferencer.

Book Café Sans


Vores naboer

Café Sans har de skønneste naboer i Designmejeriet. Vi har valgt vores geografiske placering i Designmejeriet, fordi stedet emmer af atmosfære og bygger på pladsen til og fællesskabet omkring kreativitet, kultur og kommunikation. Og det synes vi selv, vi er det fysiske udtryk for.

Besøg os her og læs om vores skønne huskolleger


Teamcooking – en unik mulighed til dig hos os

Der er ikke noget mere oplagt end at bruge vores hyggelige café med det åbne dobbelte køkken til teamcooking. Det kan være firmaet, der ønsker teambuilding, eller privatpersoner, der ønsker en anerledes fødselsdag, eller….

Fælles stjernestunder

Teamcooking er en icebreaker. Mad har den unikke egenskab at kunne nedbryde barrierer og skabe relationer og hjertelig grin. Mens der snittes og hakkes, røres og rives, dampes og koges, har talen frit løb, tankerne slippes løs og nærvær kan finde plads. Der er rum til fordybelse og fællesskab.

Teamcooking kan tilføre gruppen nye dimensioner, der inspirerer til kommunikation, nye samspilskonstellationer og hygge.

Du kan kombinere teamcooking med et heldagsprogram eller som et aftenarrangement a 5 timer.

Vil du vide mere…

Er du privatperson, så kontakt os på 7024 1610 eller skriv til info@designmejeriet.dk, så vi sammen kan designe din dag.

Repræsenterer du et firma, så kontakt Unisans på 7024 1620 eller skriv til info@unisans.dk, så vi sammen kan finde formen på dit teambuilding-arrangement.

Forslag til program for Teamcooking (5 timer)

Kl. 17.00 - 18.00 – Velkomst og bobler
Hvordan kan vi som team arbejde sammen om gastronomiens hemmeligheder - kokken faciliterer, udfordrer og overrasker alle jeres sanser. I bliver præsenteret for dagens program og inddelt i mindre teams, inden i starter ud med kokkeriet.  

Kl. 18.00 - 20.00 
Så skal der skal hakkes, snakkes, snuses, mortes, snittes, nydes og smages. Vores kokke guider jer gennem at skabe en menu der tager kegler. Vær sikker på at det bliver sjovt og underholdende at være i køkkenet med os. Der skal planlægges, disponeres og handles. Der skal præsteres, læres, samarbejdes, fralæres, optimeres og flyttes grænser. Ikke mindst skal der duftes, lyttes, ses og føles.

Kl. 20.00 - 22.00
Nu skal maden præsenteres, anrettes og beundres. Hvert team præsenterer de retter de har lavet, herefter kastes forklædet, og i sætter jer til bords i Café Sans, hvor jeres fuldendte og veltilberedte måltid nydes i det gode selskab. Dagen afsluttes med kaffe.
I får udleveret opskrifterne til menuen, som i kan tage med hjem.

Min. antal deltagere: 10 - 14 personer
Pris pr. person:  ex. moms kr. 895,-
Mindstepris: ex moms kr. 8.055,-


Sansedesign

Oplevelser i Unisans-regi er sanseoplevelser. Med det mener vi, at oplevelser skal involvere og engagere dig direkte gennem påvirkning af sanserne. Det unikke ved sanseoplevelser er, at de enten appellerer til efter frastøder den, der oplever. En behagelig duft, et smukt syn, en dejlig lyd eller en god smag er alle med til at tiltrække.

Gennem de seneste tiår er Danmark kommet markant på det gastronomiske verdenslandkort. De gamle, klassiske retter er kommet tilbage på bordet med et pift, ligesom lokalt produceret råvarer har fundet vej igen, ofte brugt og tilberedt på nye, innovative måder.

I Café Sans ønsker vi at medvirke til det sublime måltid, så gastronomien får de nødvendige rammer og tilhørende fokus. Et måltid, der hører til på jobbet, i institutionen, til festen og i hjemmet.

For os er gastronomi ÆGTE ÆRLIGT HÅNDVÆRK.

 

Skønne opskrifter

Vi har gjort vores efterspurgte skønne opskrifter tilgængelige her, fordi selve madlavningsprocessen er vigtig for vores evne til at føle nærvær og nyde det efterfølgende måltid. Det hele må gerne ske i selvskab med nogen, du holder af!

Det at lave mad oser af ’her-og-nu oplevelser’ og er en skøn modvægt til en travl hverdag eller som begyndelsen på et festligt arrangement.

Se alle opskrifter her – Velbekomme!

 


KRAMS

Trivsel har i de senere år fundet sin plads i den politiske og samfundsmæssige dagsorden. Alle vil vi gerne have trivsel ind i livet hos os selv og i vores omgivelser. For eksempel når vi direkte eller indirekte bliver involveret i socialsektoren. Det er også, når vi indgår i sundhedsmæssige sammenhænge, bliver en del af sundhedssektoren eller endelig i forskellige samarbejdsmiljøer, når vi oplever erhvervssektoren på tætteste hold. Men hvordan skal vi forstå trivsel, og forstår vi det ens?

Hvordan opnår vi mere trivsel, og hvordan lader vi trivsel blive en integreret del af den måde, vi er sammen på, og den kultur, vi er en del af?

K for Kost:

..og hos Unisans også for konstruktivistisk vejledning. Rigtig sammensat kost fremmer aktivitetsniveauet og forebygger sygefravær. Vores konsulenter kan med få fif og tips give inspiration til at lave sund og lækker mad. Vi skaber forløb til kantinepersonalet og til de ansatte om de hjemmegjorte madpakker, så kosten stimulerer alle fem sanser.

Undgå: Nu-får-vi-frugt-fælden

R for Rygning:

…og hos Unisans også for refleksion. At aktiv og passiv rygning er skadeligt, er der vist ingen, der er i tvivl om. Hver anden ryger i Danmark vil gerne stoppe, men leder efter den rette metode eller det rigtige tidspunkt. Chancen for succes er dog størst, når man forbereder sig godt og kan få hjælp. Vi har samlet inspiration og værktøjer.

Undgå: Emne-trætheds-fælden

A for Alkohol:

…og hos Unisans også for Appreciative Inquiry. Erfaringerne viser, at en konkret alkoholpolitik på arbejdspladsen medfører et bedre arbejdsmiljø og større motivation, men det kan være svært at få dialogen i gang. Her hjælper vores konsulenter. Gennem dialog klæder vi ledelse, personaleafdeling, tillidsmænd og sikkerhedsrepræsentanter på til at tage den vanskelige samtale.

Undgå: berøringsangts-fælden

M for Motion:

…og hos Unisans også for Mindfulness. Motion i dagligdagen er vigtig. Det ved vi. Mindst en halv time skal der til for at holde kroppen i gang og styrke immunforsvaret. Motion giver mere energi og afhjælper stress, men det kan være svært at få skabt motivationen til at komme i gang og fast holde den.

Undgå: Tør-vi-blande-os-fælden

S for Stress:

…og hos Unisans også for sansebevidsthed. Stress er en af de væsentligste årsager til sygemelding og udbrændthed. Gennem foredrag, kurser og coaching får jeres virksomhed brugbare redskaber til tackling af stress, mobning og dårligt arbejdsklima. På den måde hjælper vores konsulenter jer med at højne det psykiske arbejdsmiljø på en brugbar og proaktiv måde.

Undgå: Mangel-på-rettig-omhu-fælden

keyboard_arrow_up