TEAMCOOKING

Firmaevent med god smag
– hvor der skabes synergi i dit team.

Med teamcooking søger vi for, at jeres team af kollegaer mødes til samvær og fællesskab hvor nærvær, fordybelse, glæde, kreativitet og dygtiggørelse foldes ud i Unisans køkkenet. Kokken ryster jer sammen som gruppe ud i madeksperimenter, og samarbejde. Hos Unisans vil I blive præsenteret for spændende, sunde og overraskende retter, hvor smagen er i fokus. Det sociale og nydelsen er altid i højsædet, og i vil i fællesskab blive udfordret I at kreere en menu ud fra gedigne og rene råvarer fra lokalområdet.   

Madlavningen er omdrejningspunktet for at skabe relationer på tværs af gruppen. Maden har den unikke egenskab, at kunne nedbryde barrierer og skabe nye relationer. Mens der snittes, hakkes, røres og rives, dampes og koges, har talen frit løb, tankerne slippes fri og nærvær kan finde plads. Der er rum til fordybelse, kreativiteten kan komme til udtryk og ukendte talenter kan vise deres kunst. Teamcooking tilfører jeres team nye dimensioner via facilitering, som inspirerer til kommunikation, nye samspilskonstellationer og hygge. Målet er facilitering og teambuilding - midlet er sanserne.

Teamcooking kan kombineres med et heldagsprogram, eller som aften arrangement.

I kan lade Unisans kokketeamet om at sammensætte en menu til en hyggelig aften for jer, eller selv være med til at udvikle et unikt arrangement – nøjagtigt som I ønsker det.

Forslag til program for Teamcooking (5 timer)

Kl. 17.00 - 18.00 – Velkomst og bobler
Hvordan kan vi som team arbejde sammen om gastronomiens hemmeligheder - kokken faciliterer, udfordrer og overrasker alle jeres sanser. I bliver præsenteret for dagens program og inddelt i mindre teams, inden i starter ud med kokkeriet.  

Kl. 18.00 - 20.00 
Så skal der skal hakkes, snakkes, snuses, mortes, snittes, nydes og smages. Vores kokke guider jer gennem at skabe en menu der tager kegler. Vær sikker på at det bliver sjovt og underholdende at være i køkkenet med os. Der skal planlægges, disponeres og handles. Der skal præsteres, læres, samarbejdes, fralæres, optimeres og flyttes grænser.
Ikke mindst skal der duftes, lyttes, ses og føles.

Kl. 20.00 - 22.00
Nu skal maden præsenteres, anrettes og beundres. Hvert team præsenterer de retter de har lavet, herefter kastes forklædet, og i sætter jer til bords i Café Sans, hvor jeres fuldendte og veltilberedte måltid nydes i det gode selskab. Dagen afsluttes med kaffe.
I får udleveret opskrifterne til menuen, som i kan tage med hjem.

Min. antal deltagere: 10 - 14 personer
Pris pr. person:  ex. moms kr. 895,-
Mindstepris: ex moms kr. 8.055,-

 

  • Skejby Sygehus - teamcooking
  • Grundfos Management a/s - teamcooking
  • AS3 - teamcooking
  • Danisco - teamcooking
  • Finanssektorens Uddannelsescenter - teamcooking
  • JOBDK  - teamcooking
  • Kapacitet a/s - teamcooking
  • Dansk Selskab for Virksomhedsledelse - teambuilding
  • Liquid MindsL - teamcooking
  • PricewaterhouseCoopers - teamcooking
  • ​TMC – teamcooking
  • Pilgrim – teambuilding
  • Sygehus Lillebælt – teamcooking
  • Finanssektorens Uddannelsescenter – teamcooking
  • Kapacitet a/s – teamcooking
  • Tvilum Scanbirk – teamcooking
  • Randers Regnskov – teamcooking

"Aktiviteterne omkring persontyper var en god icebreaker - hvor vi fik set hinanden på nye måder og grinet sammen. Vi afsluttede dagen med at tilberede en fantastisk middag sammen."

Lykke Boa, Design & Identity, Grundfos Holding A/S

Teamcooking

 

"Det var super inspirerende. Vi arbejdede pludselig sammen på en helt anden og sjov måde end vi gør i hverdagen. Og så smagte maden jo fantastisk."

Gitte, medarbejder hos Pilgrim

keyboard_arrow_up