INSPIRATORIUM – en verden af viden

unisans er skabt på baggrund af et mindset, som er vores bevidsthedsmæssige grundlag for vores udviklingsarbejde i de fem virksomheder som unisans rummer. Dette inspiratorium er vores begrebsmæssige værktøjskasse.

Mindset’et bag vores arbejde er et nærende sammenkog af inspiration og ideer. Erhvervstanker krydres med psykologi og pædagogik. Filosofi krydret med sociologi, fortid kombineret med nutid, krydret med fremtid. For at give det hele substans slår vi rødder i enkelte grundprincipper. Her kan du læse om teorier vi relaterer os til, metoder og værktøjer vi bruger, samt partnerskaber vi indgår i, der giver os en ekstra dimension at udfolde os indenfor. Altså, hvad er det for nogle elementer, vi trækker på, og hvordan kombinerer vi dem alt afhængig af opgave og kontekst.

Det er det, vi skal ud at rejse lidt i her. Kom med på en inspirerende tur gennem en verden af viden. Vi håber, at du bliver udfordret, fascineret og ikke mindst inspireret.

 

Værktøjskassen

unisans' værktøjskasse skal huskes, opleves og genkendes på en måde der hjælper vores kunder med at forbedre virksomhedskulturen markant. Vi gør os derfor meget umage i udvælgelsen af designredskaber. Her er et lille udpluk:

  • Styrkeprofiler og metoder
  • Anerkendende og værdsættende modeller
  • Værdikædeprocesser
  • Konfliktløsnings metoder
  • Salgs og branding metoder
  • Effektivitets – og styringsværktøjer
  • Psykologiske metoder
  • Systemiske og lærende metoder
  • Strategiske værktøjer


Alle konsulenterne er certificerede i brugen af indtil flere værktøjer.

Alt efter jeres behov, startes alle kulturprocesser med et eller flere profilværktøjer, som på en enkelt måde, sikrer succesfuld opstart på en positiv, fremadrettet og langvarig forandring i jeres organisation.


Mere om vores samarbejdspartnere:
Vi samarbejder med nogle af de mest anerkendte og respekterede, internationale og nationale leverandører indenfor organisatorisk og menneskelig udvikling.

Insights
er en global konsulentvirksomhed, der leverer anerkendende og effektiviserende lærings- og udviklingsløsninger. Insights Danmark servicerer kunder som DONG, Aarhus Universitet, DR, POST, Microsoft m.fl. på basis af værdsættende profilværktøjer.

unisans og Insights samarbejder indenfor 5 ekspertområder. I unisans anvender vi en bred vifte af Insights styrkebaserede profilværktøjer som du kan læse om på de efterfølgende sider.


 

Værktøjskassen
Tilmeld nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig et eller flere af unisans' nyhedsbreve.